Bestuur 2022-2023

Leuk dat je kijkt naar de pagina over de bestuursleden. Het bestuur van het collegejaar 2022-2023 had de naam ‘Lusciniae Melodices’.

Jorien Zoon – Voorzitter
voorzitter@nskad.nl

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jorien en ik ben dit collegejaar de voorzitter van het NSKAD. Als voorzitter ben ik het gezicht van het koor; voor zowel de leden als naar buiten toe. Zo heb ik bijvoorbeeld het privilege om tijdens concerten het openingswoord te doen. Ook organiseer ik onze Algemene Ledenvergaderingen, waarbij er wordt gestemd over bijvoorbeeld het repertoire.

Naast dat ik alt zing in het NSKAD, speel ik ook al meer dan 15 jaar dwarsfluit. Ik heb dan ook altijd in orkesten gespeeld, totdat ik naar Nijmegen verhuisde en daar het NSKAD ontdekte. Dit was een hele nieuwe en heel leerzame ervaring voor me! Inmiddels zing ik ruim 1,5 jaar bij het NSKAD en kan ik inmiddels goed van blad zingen en heb ik veel meer zangtechniek dan in het begin. Ik kan dan ook iedereen aanraden om eens een koor te proberen (en dan natuurlijk specifiek het NSKAD!).

Madeleine Klaus – Secretaris intern
secretaris@nskad.nl

Hoi! Mijn naam is Madeleine, ik ben 19 en vervul dit jaar de rol van secretaris intern. Naast het koor waar ik nu bijna anderhalf jaar geleden bij ben gekomen, zit ik in mijn tweede jaar psychologie aan het Radboud. Hoewel ik in andere koren zong voordat ik hier kwam, is het NSKAD van onschatbare waarde geweest voor het verbeteren van mijn zang, en het is heerlijk om deze hobby te delen met de vele leuke mensen in dit koor. Naast het koor en mijn studie besteed ik de meeste tijd aan lezen of afspreken met vrienden.

Wija Oosterveld – Penningmeester
penningmeester@nskad.nl

Hoi! Mijn naam is Wija Oosterveld en ik ben de penningmeester van NSKAD voor dit jaar. Na een wat onstabiele start, ben ik nu blij dat ik in deze functie gesetteld ben. Ook al is het pas mijn eerste jaar bij het koor, ik ben erg blij dat ik deze geweldige mensen heb mogen ontmoeten en mag genieten van alle activiteiten die we samen hebben. Naast het bestuur ben ik momenteel bezig voor mijn laatste jaar van mijn studie Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit met het doen van mijn afstudeerstage. In mijn studie heb ik niet veel ervaring opgedaan met financiën, dus ik ben blij dat ik hier meer over kan leren. In mijn vrije tijd borrel ik graag met mijn vrienden en ga ik samen op avontuur. Zoals naar een willekeurige stad gaan of de natuur verkennen. Ik kijk uit naar de rest van het jaar en het optreden met de NSKAD leden.

Sacha Verbruggen – Commissaris artistieke en materiële zaken
artistiek@nskad.nl

Hoi! Ik ben Sacha, 21 jaar en de commissaris artistieke en materiele zaken van het NSKAD. Ik zing al 1,5 jaar bij ons mooie koor. In deze korte tijd heb ik al vele leuke dingen mogen beleven met de mensen die samen het NSKAD vormen. Als student in een studentenkoor studeer ik natuurlijk ook, momenteel ben ik bezig met het derde jaar van Biomedische Wetenschappen. Daarnaast kan je me vaak in een sporthal vinden waar ik de longen uit m’n lijf schreeuw tijdens het volleyballen. Gelukkig (voor mijn medebestuursleden) heb ik ook een rustigere (en minder luide) kant en vind ik het ook super tof om een goed boek te lezen of een rondje door het bos te lopen!

Len Samson – Secretaris extern
externus@nskad.nl

Hallo lieve mensen, mijn naam is Len, ik ben 21 jaar oud en ben dit jaar secretaris extern. Ik ben trots tenor te zijn, eigenlijk bariton (aren’t we all…). Zo lang ik me kan herinneren houd ik van zingen. Vanaf mijn zesde zong ik al klassiek, alleen toen nog een paar octaven hoger. Nadat ik de baard in de keel kreeg heb ik zingen ingewisseld voor de basgitaar. Omdat ik zingen eigenlijk altijd nog enorm leuk ben blijven vinden, ben ik zodra ik student werd gelijk bij het NSKAD gegaan.

Naast mijn bezigheden bij het koor studeer ik sociologie en fiets ik graag. Ondanks dat heel erg geniet van wielrennen in de regio om Nijmegen heen, maak ik het liefst lange fietsreizen. Ik kijk enorm uit naar de rest van het jaar met het koor!

Voormalige bestuursleden

Ismene Klostermann – Penningmeester
penningmeester@nskad.nl

Janka Szarvadi – Commissaris artistieke en materiële zaken
artistiek@nskad.nl

Hier vindt je een lijst van vorige besturen