App en browser extensie

App SponsorKliks

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock binnenkomt.
Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en
Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan weet SponsorKliks dat de commissie naar Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock moet gaan
Via het menu kan je bij “berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

Browser extensie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?

Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks. Dit zal ervoor zorgen dat NSKAD meer inkomsten zal genereren.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge)

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op, en binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op. Als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

Hoe werkt de extensie?

Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor NSKAD gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.
Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van NSKAD en de logo’s van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van NSKAD automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.