Uitleg Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan NSKAD, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en NSKAD ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je NSKAD ook gratis sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van NSKAD. Voor jou een kleine moeite, voor NSKAD zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch NSKAD weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor NSKAD is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert NSKAD niets op.