Zing mee!

Kom naar de open repetities!

Aan het begin van elke nieuwe concertreeks zijn er open repetities. Voor iedereen die geïnteresseerd is, is dit een uitgelezen kans om mee te zingen! Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, kom gewoon langs! Hieronder kun je zien wanneer de volgende open repetities zijn wanneer dit bekend is:

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd?

De repetities zijn elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:15 in de studentenkerk bij de Radboud Universiteit. Deze locatie is rolstoel-toegankelijk, zie deze website voor meer details.

Wie kunnen lid worden?

Iedere student jonger dan 30 jaar die zin heeft om te zingen mag lid worden. Zangervaring is niet vereist, gezelligheid is zeker welkom. Je hoeft geen auditie te doen. Na je aanmelden doe je met de dirigent en de andere nieuwe leden een stemtest om te kijken in welke stemgroep je het beste past. Verder zoeken we ook soms gastzangers voor de balans van de stemgroepen, dus als je geen student meer bent maar wel interesse hebt, laat het vooral weten!

Wat kost het?

Het lidmaatschap is €70 per halfjaar voor studenten en €120 per halfjaar voor promovendi/afgestudeerden.

Als geld een drempel voor je is om lid te worden kan je contact opnemen met het bestuur, we zullen dan kijken wat we kunnen regelen.