Zing mee!

Kom naar de open repetities!

Aan het begin van elke nieuwe concertreeks zijn er open repetities. Voor iedereen die geïnteresseerd is, is dit een uitgelezen kans om mee te zingen! We zullen een start met ons nieuwe repertoire maken en we nodigen je uit met ons mee te repeteren tijdens beide (of één van de) open repetities om te kijken of je, je bij ons wilt aansluiten.

Hieronder kun je de aankomende repetities vinden:

    Geen Evenementen

Als je al weet dat je gaat komen, zouden we het fijn vinden als je dit laat weten. Dan kunnen we daar qua bladmuziek rekening mee houden, en krijg je nog een reminder per e-mail als het bijna zover is.

Meld je aan!

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd?

De repetities zijn elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:15 in de studentenkerk bij de Radboud Universiteit. Deze locatie is rolstoel-toegankelijk, zie deze website voor meer details.

Wie kunnen lid worden?

Iedere student jonger dan 35 jaar die zin heeft om te zingen mag lid worden. Zangervaring is niet vereist, gezelligheid is zeker welkom. Je hoeft geen auditie te doen. Na je aanmelding doe je met de dirigent en de andere nieuwe leden een stemtest. De stemtest is er om te zorgen dat je in de stemgroep zit die het beste bij je stem past. Verder zoeken we soms ook gastzangers voor de balans van de stemgroepen, dus als je geen student bent (of ≥ 35 jaar oud) maar wel interesse hebt, laat het vooral weten!

Wat kost het?

Het lidmaatschap is €70 per halfjaar voor studenten en €120 per halfjaar voor promovendi/afgestudeerden.

Als geld een drempel voor je is om lid te worden kan je contact opnemen met het bestuur, we staan je graag bij en zoeken graag naar een oplossing.