Bestuur 2020-2021

Op deze pagina vind je het vorige bestuur van collegejaar 2020-2021, genaamd ‘Plus Melior’. Een kort berichtje van alle bestuursleden is hieronder te vinden, gericht aan de leden van het koor.

David Bastings – Voorzitter
voorzitter@nskad.nl

Mijn naam is David, ik ben vierentwintig lentes jong en neem dit jaar voor de tweede keer de voorzittershamer van onze vereniging ter hand, na deze taak ook in verenigingsjaar 2017-2018 op me genomen te hebben. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het ordelijk verloop van bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen en treed ik in het algemeen naar buiten als ‘gezicht’ van het bestuur en ons koor op. Inmiddels ben ik alweer sinds april 2016 lid van het NSKAD en deze ruim vier jaar lidmaatschap hebben mij erg veel moois gebracht. Daar zet ik me graag voor in. Behalve mijn werkzaamheden voor de vereniging ben ik dit jaar tevens in de leer voor leraar Duits: in het kader van die opleiding loop ik stage aan het Titus Brandsmalyceum te Oss. Naast Duitsland en het Duitse genieten ook oude muziek, taalwetenschap en grafische vormgeving mijn bijzondere interesse. Ook wil ik nog wel eens wat kokkerellen, waag ik me soms aan het schrijven van een arrangementje en houd ik me nog sporadisch bezig met het recht: mijn oude studie. Ik hoop dat het volgende jaar ons – allicht ondanks die shitcorona – veel mooie muziek, gezelligheid en vriendschap zal brengen!

Charlotte van Ruiten – Secretaris intern
secretaris@nskad.nl

Hallo lieve mensen, ik ben Charlotte en ik ben voor het tweede jaar op rij de secretaris van deze mooie vereniging. Met 26 jaar ben ik de oudste van dit bestuur, maar gelukkig valt dat volgens mij niet zo op. Ik ben naar Nijmegen gekomen om een master taalkunde te doen, maar inmiddels ben ik daar mee gestopt en nu ben ik even hopeloos verloren aan mezelf aan het werken. In betere tijden doe ik niets liever dan dansen, met heel veel mensen, dicht op elkaar, onbevreesd aerosolen uitwisselen… enfin… zingen doe ik ook graag. Ik begon daarmee zodra ik kon praten (of misschien wel daarvoor al) en ben nooit meer opgehouden.

Bas van der Linden – Penningmeester
penningmeester@nskad.nl

Mijn naam is Bas en ik zal dit jaar jullie penningmeester zijn. Dit betekent dat ik alle financiële zaken van het koor bijhoud. Naast dat ik sinds 2018 bij dit prachtige koor zing, zing ik ook in een ander koor. Ik zit in mijn derde jaar van de studie wiskunde, en in mijn vrije tijd houd ik heel veel van spelletjes spelen, zowel digitaal als fysiek (wat lastiger met deze lockdown).

Erik Voogd – Commissaris artistieke en materiële zaken
artistiek@nskad.nl

Mijn naam is Erik. Als kind van vijf moest ik al psalmpjes voorzingen voor de juf en dat ging zo goed en vond ik zo leuk dat ik nu nog steeds niet kan ophouden met zingen. Naast zingen houd ik ook van wiskunde, maar ja, wie doet dat niet? Ik ben grootgebracht (ongeveer twee meter) in het hoge noorden en nadat ik aldaar twee bachelors bij elkaar gesprokkeld had ben ik hier een master komen doen.

Tije Kuijper – Secretaris extern
externus@nskad.nl

Hooiii! Mijn naam is Tije. Ik ben 22 jaar oud en woon op twee minuutjes loopafstand van onze prachtige repetitielocatie. Op mijn middelbare school heb ik zes jaar (verplicht) koor gehad, dit vond ik zo leuk dat ik dit graag bij het NSKAD door wilde zetten. Voor de start van dit studiejaar heb ik ongeveer vijf repetities meegemaakt, ik ben dus eigenlijk nog een jonkie! De taak die ik dit jaar mag vervullen is die van de Secretaris Extern, met als ambitie om de komende jaren het koor te laten groeien.

Naast het NSKAD zet ik mijn handen in betonpuin(reductie) als stage voor mijn studie Technische Bedrijfskunde, speel ik Pirates of the Caribbean op de piano en ondersteun ik opa’s en oma’s (en wat bedrijfjes) met computerwerkzaamheden. In mijn vrijetijd ga ik graag op avontuur met kleine en grote reizen, zowel door mij met een tentje te verstoppen in bergachtige gebieden, als door met een motor, vliegtuig of trein af te reizen naar een ander continent.

Marike Verbeek – Activiteitencommissaris (Senior Creative Content Facility Manager)
activiteitencommissaris@nskad.nl

Ik ben Marike, 25 jaar jong en vervul dit jaar de taak van Senior Creative Content Facility Manager (in de volksmond ook wel ‘Activiteitencommissaris’ genoemd). Kortgezegd houdt deze taak in dat ik kooractiviteiten organiseer samen met de activiteitencommissie. Mijn doel is om een gevarieerd pakket aan activiteiten te organiseren (voor zover mogelijk ondanks corona), omdat het NSKAD naast een koor ook een gezellige studentenvereniging is. Mocht je nog leuke ideeën hebben om met het koor te doen, laat het me dan vooral weten!
Als er naast de bestuurstaken en studie nog tijd over is, kruip ik het liefst achter de piano. Naast pianospelen hou ik ook erg van fietsen, tennissen, en zingen natuurlijk!
Ik hoop dat we ondanks alle aanpassingen en maatregelen vanwege corona er een mooi en gezellig koorjaar van kunnen maken!