Categorieën
Geen categorie

NSKAD zingt vrouwelijke componisten

Aankomende vrijdag 23 juni zal er weer een concert van het NSKAD plaats vinden! Het zomerconcert zal dit jaar in het teken staan van vrouwelijke componisten. Waar het NKSAD eerder vaak alleen grote stukken van mannelijke componisten ten gehore brengt, zullen nu vrouwelijke componisten in de spotlight worden gezet. Het repertoire varieert van de intieme stukken van Amy Beach, Lili Boulanger, Clara Schumann en Hildegard von Bingen tot de Mis in A mineur van Imogen Holst. Hopelijk komt u naar het concert om kennis te maken van al het moois dat deze componisten te bieden hebben!

Het NSKAD bestaat uit ongeveer 40 leden die elk een klik hebben met klassieke muziek. Het koor bestaat grotendeels uit studenten, met een verscheidenheid aan achtergronden en studies. Aangezien er intensief gerepeteerd wordt en de banden tussen de koorleden hecht zijn, zijn de concerten van hoog niveau. 

Tickets

Het gereduceerde ticket is bedoeld voor studenten of mensen die de reguliere kaartjes niet kunnen betalen.
Als je het koor wilt steunen, kies dan een sponsorticket. Alle winst gaat naar het koor, zodat we nog meer mooie concerten kunnen geven!

Datum en tijd

23 juni 2023
Start 20:00
Kerk open vanaf 19:30

Locatie

Boskapel
Graafseweg 276, Nijmegen