Board

Bestuur 'Diaboli in Musica'

FLTR: Dorothee Vollmer, Heleen Kruithof, Antonie Blom, Maartje Stroo, Ben van Enk. Photograph by Lieke Roodbol.

Board ‘Diaboli in Musica’

In 2018-2019 NSKAD's board consists of:

  • Antonie Blom – interim-chair
  • Dorothee Vollmer – chief artistic & material affairs
  • Maartje Stroo – secretary of internal affairs
  • Ben van Enk – treasurer
  • Pauline van Alebeek – former chair

Antonie Blom (bass)

Ik ben Antonie, studeer wiskunde, begon het jaar als ‘secretaris externe zaken’ maar ben sinds december interim-voorzitter. Begin 2018 wilde ik naast pianospelen ook graag iets met muziek doen in verenigingsverband, en toen ik eens naar de motetten van Bach aan het luisteren was wist ik het: ik ga bij het studentenkoor. Zo enthousiast was ik zelfs, dat ik onderweg naar mijn eerste repetitie viel op station Arnhem, waaraan ik het litteken op m’n neus heb overgehouden. Interesses naast muziek (van voor 1750) zijn o.a. programmeren, en whisky.

Maartje Stroo (soprano)

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar oud, en ik ben dit jaar ‘secretaris interne zaken’ voor het NSKAD. Ik hoop dat ik dit jaar bij kan dragen in mijn functie aan een open, inclusieve en gezellige sfeer binnen ons koor. In het dagelijks leven ben ik masterstudent in de opleiding Cognitive Neuroscience aan de Radboud Universiteit. Als ik niet aan het zingen ben, speel ik graag trompet of lees ik een goed boek.

Ben van Enk (bass)

Hoi! Mijn naam is Ben, en ik mag dit jaar penningmeester van het NSKAD zijn. Naast mijn passie voor boekhouden (kuch), heb ik ook een voorliefde voor alles wat met politiek te maken heeft. Vandaar ook dat ik Politicologie studeer, inmiddels in het derde jaar van mijn Bachelor. Mijn hart gaat ook uit naar de saxofoon, jazz en natuurlijk klassieke muziek. Ik hoop er samen met de rest van het bestuur en het koor een mooi jaar van te maken, met veel gezelligheid en muziek!

Dorothee Vollmer (soprano)

Hallo! Mijn naam is Dorothee, ik ben 23 jaar oud en vervul dit jaar de functie ‘Commissaris Artistieke en Materiële Zaken’ van het NSKAD. Ik vind deze functie fantastisch; het maakt mij verantwoordelijk voor alles rondom de concerten, en ik houd zo ook contact met orkesten, solisten, etc. Naast mijn bestuurstaken ben ik derdejaars psychologiestudente op de RU. Verder spreek ik graag af met vrienden, hou ik van koffie en thee, kijk graag series en lees boeken, als ik daar tijd voor vind.

Helena Kruithof (soprano)

My name is Heleen and since 2019, I’ve taken up the position of Secretary of External Affaires to support the board for the rest of this season. After three years of speech language therapy, I had taken a gap year to figure out what I do want to do and now that I know what I want (humanistic studies), I figured it was a good idea to reinforce the board for the remainder of the student year. Besides my obvious passion for singing/music and people (especially the lovely people in our choir!) I like to take walks in nature or eat good food, be it by myself or in good company!