Bestuur

Bestuur 'Diaboli in Musica'

V.l.n.r.: Dorothee Vollmer, Antonie Blom, Pauline van Alebeek, Maartje Stroo, Ben van Enk. Foto door Lieke Roodbol.

Bestuur ‘Diaboli in Musica’

Het bestuur van het NSKAD bestaat in koorjaar 2018/2019 uit:

  • Pauline van Alebeek – voorzitter
  • Dorothee Vollmer – commissaris artistieke & materiële zaken
  • Maartje Stroo – secretaris interne zaken
  • Antonie Blom – secretaris externe zaken
  • Ben van Enk – penningmeester

Pauline van Alebeek (alt)

Ik ben Pauline van Alebeek, 23 jaar oud. Ik heb dit jaar het genoegen om voorzitter te zijn van het NSKAD. Ik versterk pas sinds begin 2018 de alten van ons koor, maar zet me al met veel plezier in voor deze mooie vereniging. Muziek is altijd belangrijk voor me geweest: in mijn jongere jaren deed ik aan ballet, was ik lid van jongerenkoren, en al meer dan 10 jaar speel ik braaf bijna elke dag piano. Naast muziek zijn mijn verdere passies tekenen, gamen, en het eten van chocola. Natuurlijk ben ik ook nog student, en zit ik momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Biologie.

Maartje Stroo (sopraan)

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar oud, en ik ben dit jaar ‘secretaris interne zaken’ voor het NSKAD. Ik hoop dat ik dit jaar bij kan dragen in mijn functie aan een open, inclusieve en gezellige sfeer binnen ons koor. In het dagelijks leven ben ik masterstudent in de opleiding Cognitive Neuroscience aan de Radboud Universiteit. Als ik niet aan het zingen ben, speel ik graag trompet of lees ik een goed boek.

Ben van Enk (bas)

Hoi! Mijn naam is Ben, en ik mag dit jaar penningmeester van het NSKAD zijn. Naast mijn passie voor boekhouden (kuch), heb ik ook een voorliefde voor alles wat met politiek te maken heeft. Vandaar ook dat ik Politicologie studeer, inmiddels in het derde jaar van mijn Bachelor. Mijn hart gaat ook uit naar de saxofoon, jazz en natuurlijk klassieke muziek. Ik hoop er samen met de rest van het bestuur en het koor een mooi jaar van te maken, met veel gezelligheid en muziek!

Antonie Blom (bas)

Ik ben Antonie, studeer wiskunde en ben dit jaar ‘secretaris externe zaken’. Begin 2018 wilde ik naast pianospelen ook graag iets met muziek doen in verenigingsverband, en toen ik eens naar de motetten van Bach aan het luisteren was wist ik het: ik ga bij het studentenkoor. Zo enthousiast was ik zelfs, dat ik onderweg naar mijn eerste repetitie viel op station Arnhem, waaraan ik het litteken op m’n neus heb overgehouden. Interesses naast muziek (van voor 1750) zijn o.a. programmeren, en whisky.

Dorothee Vollmer (sopraan)

Hallo! Mijn naam is Dorothee, ik ben 23 jaar oud en vervul dit jaar de functie ‘Commissaris Artistieke en Materiële Zaken’ van het NSKAD. Ik vind deze functie fantastisch; het maakt mij verantwoordelijk voor alles rondom de concerten, en ik houd zo ook contact met orkesten, solisten, etc. Naast mijn bestuurstaken ben ik derdejaars psychologiestudente op de RU. Verder spreek ik graag af met vrienden, hou ik van koffie en thee, kijk graag series en lees boeken, als ik daar tijd voor vind.