Bestuur

Bestuur 'Diaboli in Musica'

V.l.n.r.: Dorothee Vollmer, Heleen Kruithof, Antonie Blom, Maartje Stroo, Ben van Enk. Foto door Lieke Roodbol.

Bestuur ‘Diaboli in Musica’

Het bestuur van het NSKAD bestaat in koorjaar 2018/2019 uit:

  • Antonie Blom – voorzitter
  • Dorothee Vollmer – commissaris artistieke & materiële zaken
  • Maartje Stroo – secretaris interne zaken
  • Heleen Kruithof – secretaris externe zaken
  • Ben van Enk – penningmeester

Antonie Blom (bas)

Ik ben Antonie, studeer wiskunde, begon het jaar als ‘secretaris externe zaken’ maar ben sinds februari voorzitter. Begin 2018 wilde ik naast pianospelen ook graag iets met muziek doen in verenigingsverband, en toen ik eens naar de motetten van Bach aan het luisteren was wist ik het: ik ga bij het studentenkoor. Zo enthousiast was ik zelfs, dat ik onderweg naar mijn eerste repetitie viel op station Arnhem, waaraan ik het litteken op m’n neus heb overgehouden. Interesses naast muziek (van voor 1750) zijn o.a. programmeren, en whisky.

Maartje Stroo (sopraan)

Mijn naam is Maartje, ik ben 22 jaar oud, en ik ben dit jaar ‘secretaris interne zaken’ voor het NSKAD. Ik hoop dat ik dit jaar bij kan dragen in mijn functie aan een open, inclusieve en gezellige sfeer binnen ons koor. In het dagelijks leven ben ik masterstudent in de opleiding Cognitive Neuroscience aan de Radboud Universiteit. Als ik niet aan het zingen ben, speel ik graag trompet of lees ik een goed boek.

Ben van Enk (bas)

Hoi! Mijn naam is Ben, en ik mag dit jaar penningmeester van het NSKAD zijn. Naast mijn passie voor boekhouden (kuch), heb ik ook een voorliefde voor alles wat met politiek te maken heeft. Vandaar ook dat ik Politicologie studeer, inmiddels in het derde jaar van mijn Bachelor. Mijn hart gaat ook uit naar de saxofoon, jazz en natuurlijk klassieke muziek. Ik hoop er samen met de rest van het bestuur en het koor een mooi jaar van te maken, met veel gezelligheid en muziek!

Dorothee Vollmer (sopraan)

Hallo! Mijn naam is Dorothee, ik ben 23 jaar oud en vervul dit jaar de functie ‘Commissaris Artistieke en Materiële Zaken’ van het NSKAD. Ik vind deze functie fantastisch; het maakt mij verantwoordelijk voor alles rondom de concerten, en ik houd zo ook contact met orkesten, solisten, etc. Naast mijn bestuurstaken ben ik derdejaars psychologiestudente op de RU. Verder spreek ik graag af met vrienden, hou ik van koffie en thee, kijk graag series en lees boeken, als ik daar tijd voor vind.

Heleen Kruithof (sopraan)

Mijn naam is Heleen en vanaf begin 2019 ben ik het bestuur komen versterken in de functie van 'Secretaris Externe Zaken'. Ik zit in een tussenjaar na drie jaar logopedie gedaan te hebben en nu ik weet wat ik komende september wél wil doen (namelijk humanistiek), vond ik dit een passende invulling van de rest van dit studiejaar. Naast een grote passie voor zingen en mensen (vooral ook mijn mede-koristen), wandel of eet ik graag, al dan niet in goed gezelschap!